maanantai 19. kesäkuuta 2017

Pöllöpeitto

Taatusti jokaiseen peittopostaukseen kirjoitan, etten enää neulo tai virkkaa peittoja, koska niitähän riittää. Silti olen taas sellaisen tehnyt.  Ja onhan mulla yksi mustakin esittelemättä, koska sen kuvaaminen on niin haastavaa.


Tämän pöllöpeiton ohjeen olen ostanut ajat sitten ja tästä haaveillut, nyt kaivelin laajoja lankavarastojani ja päädyin Seiskaveikan sateenkaareen ja valkoiseen Janneen. Kumpaakin jäi edelleen, huoh. Jään aina palojen virkkaamiseen koukkuun, mutta se yhdistäminen on ärsyttävän hidasta ja työlästä. Tällä kertaa aikaa meni myös noihin silmiin ja nokkaan. Langanpäitäkin pääteltäväksi asti riitti ihan kiitettäväksi, vaikka pohjalanka olikin valmiiksi monivärinen.


malli ja ohje: Owl Obsession by Marken of the Hat & I 
koko: 65x65 cm
lanka: Novita 7 Veljestä Raita, väri 822 ja Janne, valkoinen 402 sekä Nordia Ville 810
koukku: 4 mm
menekki: raitaa 134 g, valkoista 250 g ja oranssia 6 g
muuta: 18 pientä nappia
virkattu ajalla: 29.5.-7.6.2017





Ehkä kehtaan tässä tunnustaa, että silmien kanssa meinasi käydä vähän hassusti. En tiedä mikä aivopieru tuli kun kaivelin nappeja varastosta, mutta etsin niitä tuplamäärän ja mallailin joka silmään kahta nappia. Se näytti kuitenkin todella typerältä ja samalla hetkellä tajusin, että jokaisessa silmässähän on vain yksi mustuainen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti